Coaste Cu Sos De Grătar Din Kansas City

Coaste Cu Sos De Grătar Din Kansas City
Coaste reteta cu sos de gratar Kansas City ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 7 ore. Acest curs principal are 1798 calorii, 104G de proteine, și 134g de grăsime per portie. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 5.45 pe portie. Dacă aveți melasă, ienibahar măcinat, ketchup și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. 576 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați Grătar: Coaste În Stil Kansas City, Sos De Grătar Din Kansas City, și Sos De Grătar Din Kansas City pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați usturoiul, pudra de chili, cayenne, ienibahar, 1/2 linguriță sare și 1 linguriță piper negru într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Bateți ketchup-ul, 1 cană de apă, oțetul, muștarul, melasa, zahărul brun și sosul Worcestershire într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați amestecul de usturoi și gătiți, amestecând, până când uleiul devine roșu de cărămidă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Adăugați amestecul de ketchup și aduceți la foc mic; gatiti, amestecand ocazional, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Faceți coastele: înmuiați 1 cană cu vârf hickory, mesquite sau așchii de lemn de mere în apă, cel puțin 30 de minute. Pregătiți un grătar pentru gătit indirect la foc mediu-mic (aproximativ 250 de grade F): pe un grătar de cărbune, puneți cărbunii într-o parte; pe un grătar cu gaz, porniți doar o parte a arzătoarelor. Acoperiți grătarul de pe partea mai rece a grătarului cu folie de aluminiu. Închideți capacul grătarului. Poziționați coastele pe o placă de tăiere, cu partea de carne în jos. Alunecați un cuțit mic între os și membrană, apoi trageți ușor membrana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
7
Presărați rafturile cu 1 linguriță fiecare sare și piper negru pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
8
Scurgeți așchii de lemn. Pentru un grătar de cărbune, împrăștiați chipsurile direct peste cărbunii fierbinți; pentru un grătar cu gaz, puneți chipsurile într-o cutie de fumător și poziționați-le la foc direct.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Puneți coastele cu carne în sus pe folie pe partea mai rece a grătarului. Închideți capacul grătarului; aduceți temperatura înapoi și gătiți coastele, netulburate, 3 ore. (Pentru un grătar de cărbune, reglați orificiile de aerisire sau adăugați mai mulți cărbuni încinși, după cum este necesar, pentru a menține căldura consistentă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
10
Scoateți coastele și închideți capacul. Înfășurați fiecare raft strâns în folie, apoi reveniți la partea mai rece a grătarului, cu partea de carne în jos; închideți capacul și grătați încă 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
11
Scoateți coastele și desfaceți cu atenție. Reveniți la partea mai rece a grătarului, cu carnea în sus; gătiți, ungând generos cu sosul la jumătatea drumului, până când carnea este fragedă, încă aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
12
Scoateți rafturile și lăsați să se odihnească câteva minute înainte de feliere.
13
Se servește cu sosul rămas. Fotografie realizată de Con Poulos
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții6
Scor De Sănătate46
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista