Cioda de stridii

Cioda de stridii
Oyster Chowder durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Acest aperitiv are 238 de calorii, 5 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 99 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană. Un amestec de jumatate si jumatate, cartofi ruginii, biscuiti cu stridii si o mana de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face aceasta reteta atat de gustoasa. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cioara de stridii, Cioara de stridii și Cioara de porumb cu stridii.

Instrucțiuni

1
Încinge un cuptor olandez la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Cartofi Rumeni, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch, Rezervați în Apă Rece2 Cartofi Rumeni, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch, Rezervați în Apă Rece
2
Se adauga untul, urmat de telina si prazul. Continuați să gătiți, amestecând din când în când, până când legumele s-au înmuiat, dar nu se rumenesc, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch, Rezervați în Apă ReceCartofi Rumeni, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch, Rezervați în Apă Rece
Tăiate Cubulețe De 1/4 Inch, Rezervate în ApăTăiate Cubulețe De 1/4 Inch, Rezervate în Apă
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
3
Adăugați vinul în legume și lăsați să se reducă la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați cartofii și amestecați pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
5
Adăugați sucul de scoici, 1 cană de apă și lichiorul de stridii rezervat. Cartofii vor absorbi o parte din salinitatea stridiilor și a lichiorului lor, dându-le o aromă grozavă. Aduceți la fiert, acoperiți și continuați să gătiți până când cartofii sunt fragezi, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți (21 Până La 25 De Conturi), Decojiți și Devenați, Cu CoziCreveți (21 Până La 25 De Conturi), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
LichiorLichior
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
6
Scoateți 1 1/2 căni de supă, amestecați până se omogenizează într-un blender sau robot de bucătărie și întoarceți-l în oală. Se amestecă jumătate și jumătate și condimentele cu fructe de mare. Asezonați cu sare și piper. Aduceți la fiert înainte de a adăuga stridiile. Gătiți doar până când stridiile încep să se înmulțească, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
7
Se ia de pe foc si se orneaza cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8
Serviți cu biscuiți de stridii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți De StridiiBiscuiți De Stridii

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Chardonnay, Riesling și Muscadet sunt alegeri excelente pentru stridii. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadetul este o alegere clasică pentru scoici, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Extra Dry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Revista