Cioda de somon simplu II
Somon Chowder II durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 286 de calorii, 18 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Pentru 2,07 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 8. Această rețetă este plăcută de 10 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați lapte, ceapă, amestec de cartofi scalpați și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 58%, ceea ce este bun. Cioda de somon cu icre de somon, mărar și cartofi, Cioda simplă de fructe de mare și Cioara simplă de scoici sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați slănina cubulețe și prăjiți într-o oală de supă până devine crocantă.
Scoateți baconul pe un prosop de hârtie.
Adăugați ceapa tocată în grăsimea de bacon și gătiți până când ceapa se înmoaie puțin.
Adăugați bulion de pui, amestecul de cartofi scalpați, conservele de porumb nescurcate și piper proaspăt măcinat (după gustul dvs.). Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de aproximativ 20 de minute.
Între timp, tăiați marginile conice din fileul de somon. Zdrobiți tunsoarele cu mărunțiș de carne și adăugați-le în oală. Verificați fileul rămas pentru oase rătăcite și îndepărtați.
Tăiați somonul în cuburi de 1/2 inch până la 3/4 inch și rezervați.
Când cartofii sunt rehidratați, dar încă puțin fermi, adăugați somonul, baconul, ceapa verde și mărarul. Gatiti inca 5 minute.
Se adauga laptele si laptele evaporat; se amestecă și se fierbe până se încălzește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Riesling, Trandafir Spumant
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Somon Chowder. Chowderul poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia prin bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau mergeți acasă cu un chardonnay bogat și untos. Chardonnay Kumeu River Village cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Kumeu River Village Chardonnay
Acest vin a fost fermentat 25% în barici vechi de stejar francez și 75% în rezervoare de oțel inoxidabil, astfel încât stejarul are o influență foarte mică atât asupra nasului, cât și asupra gurii. Acest lucru a permis fructelor vibrante să se manifeste frumos, cu arome vii de lămâie și lămâie și o aromă de cremene, minerală, cu note de smochine și piersici albe. Mijlocul de palat greu arată, de asemenea, o coacere a piersicilor, împreună cu o mineralitate acidă crocantă care conferă vinului o împrospătare. calitatea curățării. Acest vin este încântător ca aperitiv și chiar mai bine de băut cu pește și crustacee.