Ciocolata Alune Zmeură Bunătate

Ciocolata Alune Zmeură Bunătate
Ciocolata alune zmeura bunătatea este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 1 porții. O porție conține 97 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați vodcă de ciocolată, așchii de ciocolată, frangelico și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este improvizabil. Rețete similare sunt Ciocolată Alune Zmeură Pâine Prăjită, Pâine de mic dejun cu zmeură, ciocolată și alune, și Cremă de zmeură și nucă de cocos-alune de ciocolată S ' mores.

Instrucțiuni

1
Se toarnă Chambord, Frangelico și vodka într-un agitator de cocktail peste gheață. Acoperiți și agitați până când exteriorul agitatorului s-a înghețat. Se strecoară într-un pahar de martini răcit și se garnisește cu așchii de ciocolată pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
FrangelicoFrangelico
ChambordChambord
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista