Cina În Seara Asta: Pește Prăjit Coreean

Cina În Seara Asta: Pește Prăjit Coreean
Cina în seara asta: peștele prăjit coreean este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 3 și costă 5,82 USD pe porție. O porție conține 368 calorii, 62g de proteine, și 10g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă de la Serious Eats are 2 fani. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării coreene. Dacă aveți la îndemână sos de soia, sos de stridii, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: pește întreg prăjit cu măsline, Cina În Seara Asta: Burritos Coreean, și Cina În Seara Asta: Pui Prăjit Coreean pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții3
Scor De Sănătate38
Revista