Chile Crusted Rack de miel
Chile Crusted Rack de miel necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 389 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,3 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână pudră de ancho chile, pesmet, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Cremalieră de miel, Raft de miel cu crustă de ierburi, și Raft de miel cu crustă de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o tigaie mare grea la foc mediu-mare, adăugați untul. Când untul este topit, adăugați șalotele și cimbru și sotati până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Se adaugă pudra de chile și se amestecă.
Se adaugă firimiturile de pâine și se sotează până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Scoateți firimiturile într-un castron mic și lăsați să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
În aceeași tigaie mare la foc mare, încălziți uleiul. Lucrând în loturi, adăugați rafturile de miel în tigaie, cu partea rotunjită în jos. Căutați până se rumenesc, 3 până la 5 minute.
Transferați pe o placă de tăiere curată, cu fața în sus.
Întindeți 2 lingurițe de muștar peste fiecare raft. Apăsați toppingul de firimituri în muștar pe rafturi, împărțind în mod egal.
Transferați pe o foaie de copt cu margini. Prăjiți la cuptor până la coacerea dorită, 25 de minute pentru bine Mediu.
Lăsați mielul să se odihnească cu 5 până la 7 minute înainte de feliere. Aranjați mielul feliat pe un platou de servire și serviți.