Cheesecake cu sufle de lămâie cu Topping de afine

Cheesecake cu sufle de lămâie cu Topping de afine
Cheesecake cu sufle de lămâie cu Topping de afine necesită aproximativ 6 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 399 calorii, 8g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână smântână, zahăr, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Prăjituri cu lămâie de afine cu topping de cheesecake, Cel Mai Bun Cheesecake Cu Topping De Afine, și Cheesecake Cu Topping De Afine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor tigaia cu arc de 9 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
CuptorCuptor
2
Tăiați un pătrat de 18 inci de folie de aluminiu și înfășurați în jurul fundului exterior al tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
3
Pentru a face crusta, amestecați firimiturile de cracker graham și zahărul brun împreună într-un castron. Se amestecă untul topit până se amestecă bine. Apăsați amestecul uniform în fundul tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker CrumbsGraham Cracker Crumbs
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți tigaia din cuptor și răciți-o pe un suport.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Pentru a face umplutura, așezați crema de brânză într-un bol de amestecare; bate până devine cremos, aproximativ 2 minute. Continuați să bateți adăugând treptat 1 cană de zahăr. Bateți până când zahărul este bine amestecat. Bateți gălbenușurile de ou, pe rând, răzuind părțile laterale ale bolului după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
7
Se amestecă coaja de lămâie, sucul de lămâie, vanilia și smântâna până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
8
Bateți albușurile într-un castron curat până se formează vârfuri moi. Continuați să bateți în timp ce adăugați treptat 1/3 cană de zahăr într-un flux lent, până când se formează vârfuri rigide. Nu exagera. Îndoiți ușor 1/3 din bezea în amestecul de cremă de brânză. Repetați încă de două ori cu bezea rămasă, amestecând cu grijă pentru a nu dezumfla albușurile, până când nu rămân dungi de bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se toarnă umplutura în tigaia pregătită și se pune într-o tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
10
Se toarnă apă fierbinte (nu fierbe) în tigaia de copt până la 1 inch pe părțile laterale ale tigaiei cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
Tava De CoptTava De Copt
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul este aproape setat, 50-55 de minute. Opriți focul, sprijiniți ușa cuptorului deschisă aproximativ 2 inci și lăsați tortul să se odihnească în cuptor până când este complet setat, cu aproximativ 1 oră mai mult. Refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Pentru a face toppingul, puneți 1 cană de afine și zahăr într-o cratiță; gatiti la foc mediu pana cand fructele de padure incep sa se rupa, 6-8 minute. În timp ce sunt încă fierbinți, strecurați fructele de pădure printr-o sită sau o pânză de brânză așezată peste un castron, rezervând sucul. Aruncați pulpa de boabe. Lăsați sucul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Fructe De PadureFructe De Padure
SucSuc
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
13
Amestecați restul de 2 căni de afine și suc de lămâie împreună într-un castron mare. Se amestecă sucul de afine strecurat. Chiar înainte de servire, turnați toppingul de afine peste cheesecake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AfineSuc De Afine
AfineAfine
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore
Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore
Scopul nostru în fiecare an este de a face un vin natural, fermecător, complex, bine echilibrat, cu personalitatea sa, cel mai bun reprezentant al vintage-ului pe care îl putem face cu terroirul nostru.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista