Cheesecake cu mousse de ciocolată

Cheesecake cu mousse de ciocolată
Cheesecake cu mousse de ciocolată necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 37 g de grăsimi și un total de 527 de calorii. Pentru 1,54 USD per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Aceasta reteta serveste 12. Poate fi savurata oricand, dar este deosebit de buna de ziua indragostitilor. Dacă aveți la îndemână unt, smântână grea pentru frișcă, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Funcționează bine ca desert destul de ieftin. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 20%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mousse de ciocolată cu brânză cu zmeură, Plăcintă cu mousse de ciocolată și Cheesecake cu triplă mousse de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați firimiturile de napolitană, nucile pecan și zahărul; se amestecă untul până se sfărâmiciază. Apăsați pe partea de jos și 1-1/2 inchi în sus pe părțile laterale ale unui 9-in uns. tigaie cu arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane De Ciocolată Firimituri (aproximativ 24 De Biscuiți)Napolitane De Ciocolată Firimituri (aproximativ 24 De Biscuiți)
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Așezați tava pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Coaceți la 375° timp de 8 minute. Se răcește pe un grătar. Reduceți căldura la 325°.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Într-un castron mare, bate crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Incorporați sucul de lămâie, coaja de lămâie și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Adăugați gălbenușurile de ou; bateți la viteză mică până se combină. Într-un castron mic, bate albușurile la mare până se formează vârfuri tari; se amestecă cu crema de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Se toarnă în crustă. Întoarceți tava pe tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Coaceți 25-30 de minute sau până când centrul este aproape fixat. Se răcește pe un grătar timp de 10 minute. Treceți cu grijă cuțitul pe marginea tigaii pentru a se slăbi; se răcește încă 1 oră. Se da la frigider pana se raceste complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Într-un cuptor cu microunde, topește ciocolata și untul; se amestecă până la omogenizare. Se răcește timp de 10 minute. Într-o cratiță grea mică, bateți gălbenușurile de ou, zahărul și cafeaua. Gatiti si amestecati la foc mic pana cand amestecul ajunge la 160°; se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Se amestecă amestecul de ciocolată. Pune o cratiță în gheață și amestecă până se răcește, aproximativ 2 minute. Incorporati frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
Se intinde peste cheesecake si se da la frigider pana se fixeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
11
Scoateți părțile laterale ale tigaii.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Se ornează cu decorațiuni pentru desert și frișcă. Pune resturile la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma

Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes

Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegerile mele de top pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bollinger Brut Special Cuvee. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista