Cel Mai Bun Sos De Arahide Thailandez

Cel Mai Bun Sos De Arahide Thailandez
Dacă aveți despre 15 minute pentru a petrece în bucătărie, cel mai bun sos de arahide thailandez ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 163 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Funcționează bine ca un sos foarte prietenos cu bugetul. Această rețetă de la Allrecetes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sos de soia, suc de lămâie, rădăcină de ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Vegan Pad Thai cu sos de arahide thailandez, Extra lipicios Thai BBQ coaste cu arahide BBQ sos + dulce Thai ghimbir Slaw, și Tofu prăjit cu sos asiatic de prune sau sos thailandez de arahide.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați untul de arahide, laptele de cocos, apa, sucul de lămâie, sosul de soia, sosul de pește, sosul fierbinte, ghimbirul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Lapte De CocosLapte De Cocos
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă cilantro chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Asian funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Sticla luminoasă Vintage Dom Perignon cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 279 de dolari pe sticlă.
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe de piatră. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său subțire, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și clar. Aciditatea caracteristică a vintage-ului este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, gri, fumurie și foarte promițătoare.Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, perechi de carne și iod, fierte și crude. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom P. Rignon îi plac experiențele jucăușe: arta culinară, texturile și chestiunile.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista