Cea Mai Bună Salată De Paste

Cea Mai Bună Salată De Paste
Cel mai bun vreodată salata de paste ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 532 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de castraveți, roșii Rome, paste penne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Un cuplu de oameni plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 35 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 49%. Rețete similare sunt Salată de Paste cu coajă de mare sau salată de Paste cu roți, Uau-ți oaspeții din 4 iulie cu această salată de Paste cu dovlecei fără paste, și Pe salata de paste de vară și de ce nu trebuie să clătiți pastele cu apă rece.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați pastele penne și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când al dente; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
3
Combinați pastele, castraveții, roșiile, maioneza, smântâna, buruienile de mărar și ardeiul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
CastraveteCastravete
MărarMărar
TomateTomate
PastePaste
4
Se servește așa cum este sau se răcește timp de 45 de minute.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l - ați putea încerca este Moet & Chandon Imperial (sticlă de 3 litri-Jeroboam). Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 600 de dolari.
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Culoarea este un galben paie auriu elegant, cu accente de chihlimbar.Aromele sale sunt strălucitoare, dezvăluind fructe cu pulpă galbenă strălucitoare (măr, pere, piersică galbenă), miere, nuanțe florale (floare de tei) și note elegante de blond (brioșă și nuci proaspete).Palatul este seducător, bogat aromat și neted, combinând generozitatea și subtilitatea, plinătatea și vigoarea, urmată de o crocantă delicat proaspătă (fruct cu semințe), pentru a dezvălui echilibrul magic al șampaniei.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Revista