Caserola Rapidă De Ton

Caserola Rapidă De Ton
Caserola rapidă de ton ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 386 calorii, 31g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de mazăre, ton, cremă condensată de supă de ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 75%. Încercați Caserola Rapidă De Ton, Caserola Rapidă De Ton, și Caserola de ton rapidă și ușoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți amestecul de macaroane și brânză conform instrucțiunilor pachetului. Se amestecă crema de supă de ciuperci, ton și mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane și BrânzăMacaroane și Brânză
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
MazăreMazăre
TonTon
2
Se amestecă bine și se încălzește până la bule.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Darioush semnătura Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
Darioush Signature Merlot
Darioush Signature Merlot
Sezonul de creștere moderat din 2008 a produs cantități mici de Merlot matur, foarte concentrat. Vinul rezultat oferă un profil de fructe întunecate dense, expresive-zmeură neagră, cireșe și smochine uscate susținute de un miez strâns de cacao întunecată, lemn dulce și cola. Taninurile dulci și suculente adaugă complexitate texturală, în timp ce un finisaj frumos și lung dezvăluie note de rozmarin, scorțișoară și cracker graham. Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista