Caserola de orez și șuncă
Caserola de orez și șuncă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 183 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați morcovul, orezul instant, șunca și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola de șuncă și fasole verde, și Șuncă și brânză Hash Brown caserola.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ungeți un vas mare de copt.
Combinați șunca, brânza Cheddar, morcovul, ardeiul gras verde, orezul instant, ceapa tăiată cubulețe, laptele și smântâna de supă de țelină într-un bol până se amestecă bine.
Transferați amestecul de șuncă în vasul de copt pregătit; acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 90 de minute.
Îndepărtați folia și continuați să coaceți până când caserola este fierbinte și Bulbuc, aproximativ 30 de minute mai mult.