Cartofi Roșii De Arpagic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii roșii de arpagic. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 197 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, arpagic, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cartofi Cremoși De Arpagic, Cartofi De Arpagic Cheesy, și Cartofi De Arpagic La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți o fâșie îngustă în jurul mijlocului fiecărui cartof.
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie.
Combinați untul, arpagicul, sarea și praful de usturoi într-un castron mic.
Scurgeți cartofii; stropiți cu amestec de unt și aruncați ușor pentru a acoperi.