Carne de vită și varză cornată Campbell
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită și varza lui Campbell. Această rețetă face 12 porții cu 383 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Ziua Sfântului patrick. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii alimentelor Europene. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de morcovi, carne de vită, varză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 96%. Încercați Carne De Vită Și Varză, Carne De Vită Și Varză, și Nyc carne de vită și varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă conținutul pachetului de condimente în filtrul de cafea. Legați-vă cu șirul pentru a face un pachet.
Așezați carnea de vită într-o oală cu sos de 6 litri.
Se toarnă berea și bulionul.
Adăugați pachetul de condimente.
Se încălzește la foc mediu-mare până la fierbere. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți timp de 2 ore și 15 minute.
Adăugați ceapa, cartofii și morcovii în oala cu sos. Acoperiți și gătiți timp de 30 de minute.
Adăugați varza. Acoperiți și gătiți timp de 15 minute sau până când carnea de vită și legumele sunt fragede.
Scoateți și aruncați pachetul de condimente.