Carne De Vită Picantă La Grătar
Carne de vită gratar picant este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 1 și costă 5,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 111g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 1042 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Dacă aveți apă, ceapă, muștar gri Poupon dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri De Vită Tocate Cu Sos Picant De Grătar, Sos Picant De Grătar, și Grătar De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti friptura in ulei incins in tigaie mare la foc mediu-mare pana se rumeneste pe ambele parti.
Adăugați ceapa; gatiti pana se rumeneste, amestecand ocazional.
Se amestecă ingredientele rămase până se amestecă bine.
Adăugați amestecul de sos de friptură în tigaie. Se aduce la fierbere; capac. Se fierbe la foc mediu-mic 1-1 / 2 ore sau până când friptura este fragedă.