Carne De Vită Freca Piept #1

Carne De Vită Freca Piept #1
Reteta de carne de vită piept freca #1 ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 5 minute. O porție conține 47 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 82 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, sare grosieră, usturoi granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Funcționează bine ca o marinată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Cel mai bun condiment uscat freca pentru pui, carne de vită și carne de porc, BBQ Carne de vită piept, și BBQ Carne de vită piept pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă ingredientele împreună în castron. Pregătiți carnea perindând suprafața cu ulei înainte de a aplica frecare. Aplicați frecați cu 2 până la 4 ore înainte de gătit. Carnea frecată poate fi refrigerată peste noapte, deoarece acest lucru va crește ușor aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate7
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHanukkah
Revista