Carne De Vită Freca Piept #1
Reteta de carne de vită piept freca #1 ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 5 minute. O porție conține 47 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 82 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, sare grosieră, usturoi granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Funcționează bine ca o marinată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Cel mai bun condiment uscat freca pentru pui, carne de vită și carne de porc, BBQ Carne de vită piept, și BBQ Carne de vită piept pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă ingredientele împreună în castron. Pregătiți carnea perindând suprafața cu ulei înainte de a aplica frecare. Aplicați frecați cu 2 până la 4 ore înainte de gătit. Carnea frecată poate fi refrigerată peste noapte, deoarece acest lucru va crește ușor aroma.