Calzone de vită și brânză

Calzone de vită și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Calzone de vită și brânză. Această rețetă servește 1. O porție conține 1565 calorii, 92g de proteine, și 46G de grăsime. Pentru $9.62 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, brânză mozzarella, friptură de vită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită integrală, ciuperci și spanac Calzone, Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola, și Calzone Cu Șuncă, Salam, Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°. ungeți ușor foaia de biscuiți. Desfaceți crusta de pizza pe foaia de prăjituri; întindeți ușor pentru a forma un cerc de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Pizza PregătităCrustă De Pizza Pregătită
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Strat de carne de vită, ceapă, ciuperci și brânzeturi pe jumătate de crustă până la 1 inch de margine. Îndoiți crusta peste umplutură; îndoiți marginea în sus și sigilați cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Carne De VităCarne De Vită
3
Tăiați fante în partea de sus.
4
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când crusta se rumeneste și umplutura este fierbinte. Se răcește cu 5 minute înainte de a tăia în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se servește cu muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate38
Revista