Calzone de vită și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Calzone de vită și brânză. Această rețetă servește 1. O porție conține 1565 calorii, 92g de proteine, și 46G de grăsime. Pentru $9.62 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, brânză mozzarella, friptură de vită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită integrală, ciuperci și spanac Calzone, Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola, și Calzone Cu Șuncă, Salam, Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. ungeți ușor foaia de biscuiți. Desfaceți crusta de pizza pe foaia de prăjituri; întindeți ușor pentru a forma un cerc de 12 inci.
Strat de carne de vită, ceapă, ciuperci și brânzeturi pe jumătate de crustă până la 1 inch de margine. Îndoiți crusta peste umplutură; îndoiți marginea în sus și sigilați cu furculița.
Tăiați fante în partea de sus.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când crusta se rumeneste și umplutura este fierbinte. Se răcește cu 5 minute înainte de a tăia în pene.