Cakespy: Baruri Nanaimo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Cakespy: Nanaimo Bars. Această rețetă servește 36. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 100 de calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 76 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cakespy: Triplu Ciocolată Nanaimo Baruri, Cakespy: Bomboane De Porumb Nanaimo Baruri, și Nanaimo Bars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți stratul inferior. Topiți untul, zahărul și cacao într-un cazan dublu până se încorporează complet, dar nu lăsați amestecul să fiarbă.
Adăugați oul bătut și amestecați constant până când amestecul începe să se îngroașe.
Se ia de pe foc și se amestecă firimiturile de cracker graham, nuca de cocos și nucile. Apăsați ferm într-o tigaie de 8 x 8 inci fără grăsime; încercați să faceți amestecul cât mai plat posibil în tigaie.
Lăsați - l să se răcească aproximativ o oră.
Pregătiți stratul de mijloc: într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul, smântâna, pudra de cremă și zahărul cofetarilor împreună până când sunt foarte ușoare și pufoase.
Răspândiți peste stratul inferior, având grijă să îl întindeți cât mai plat și uniform posibil. Întoarceți tigaia la frigider în timp ce pregătiți toppingul.
Pregătiți stratul superior: într-o cratiță medie sau un cazan dublu, topiți ciocolata și untul la foc mediu, amestecând des pentru a vă asigura că amestecul nu arde.
Lăsați să stea până când amestecul este încă lichid, dar foarte gros, apoi turnați-l peste al doilea strat (Mijlociu) și întindeți-l ușor cu o spatulă pentru a asigura o acoperire uniformă (dar lucrați cu atenție, deoarece ciocolata încă caldă va deveni dezordonată dacă apăsați prea tare în timp ce îl întindeți și rupeți stratul de unt de mai jos).
Lăsați barele să se răcească cel puțin o oră la frigider înainte de servire.