Cajun Crab Rangoon
Cajun Crab Rangoon ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 60 și costă 35 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 71 calorii. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ou, ulei vegetal, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Rangoon De Crab Cajun Picant, Crab Rangoon (Wontons umplute cu Crab și cremă de brânză), și Crab Rangoon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o cratita la foc mediu pana cand slanina este moale si incepe sa-si elibereze grasimea, aproximativ 3 minute. Se amestecă ceapa și se gătește până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Răzuiți amestecul de ceapă într-un bol de amestecare și amestecați crema de brânză, sosul de ardei iute, sosul Worcestershire, mărarul și cozile de raci. Îndoiți ușor carnea de crab, apoi condimentați după gust cu sare și piper.
Pentru a face wontons: separați și așezați ambalajele wonton pe suprafața de lucru. Puneți aproximativ 1 lingură de umplutură de fructe de mare pe centrul fiecărui ambalaj. Folosiți degetul sau o perie de patiserie pentru a umezi ușor marginile ambalajelor wonton cu oul bătut. Îndoiți fiecare colț al ambalajului peste umplutură și apăsați împreună peste centrul tonului câștigat. Apăsați marginile împreună pentru a sigila.
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 350 grade F (175 grade C).
Prăjiți tonele câștigate în uleiul fierbinte până devin maronii aurii și plutesc, aproximativ 2 minute.
Scurgeți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Chardonnay, Riesling și Muscadet sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Valea Lunii Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Valea Lunii Chardonnay
Aromele de piersică coaptă, pere coapte și vanilie dulce sunt accentuate de note de scorțișoară și cuișoare. Fructele coapte și aromele dulci de stejar însoțesc o senzație de gură bogată și cremoasă, cu suficientă aciditate strălucitoare pentru a concentra finisajul.Valea Lunii Chardonnay este un acompaniament încântător pentru salate, fructe de mare, păsări, carne la grătar mai ușoară și paste pe bază de cremă.