Cajun Crab Rangoon

Cajun Crab Rangoon
Cajun Crab Rangoon ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 60 și costă 35 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 71 calorii. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ou, ulei vegetal, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Rangoon De Crab Cajun Picant, Crab Rangoon (Wontons umplute cu Crab și cremă de brânză), și Crab Rangoon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina intr-o cratita la foc mediu pana cand slanina este moale si incepe sa-si elibereze grasimea, aproximativ 3 minute. Se amestecă ceapa și se gătește până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Răzuiți amestecul de ceapă într-un bol de amestecare și amestecați crema de brânză, sosul de ardei iute, sosul Worcestershire, mărarul și cozile de raci. Îndoiți ușor carnea de crab, apoi condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cozi De LangusteCozi De Languste
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
CrabmeatCrabmeat
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Pentru a face wontons: separați și așezați ambalajele wonton pe suprafața de lucru. Puneți aproximativ 1 lingură de umplutură de fructe de mare pe centrul fiecărui ambalaj. Folosiți degetul sau o perie de patiserie pentru a umezi ușor marginile ambalajelor wonton cu oul bătut. Îndoiți fiecare colț al ambalajului peste umplutură și apăsați împreună peste centrul tonului câștigat. Apăsați marginile împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wonton WrappersWonton Wrappers
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
3
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Prăjiți tonele câștigate în uleiul fierbinte până devin maronii aurii și plutesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Scurgeți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Chardonnay, Riesling și Muscadet sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Valea Lunii Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Valea Lunii Chardonnay
Valea Lunii Chardonnay
Aromele de piersică coaptă, pere coapte și vanilie dulce sunt accentuate de note de scorțișoară și cuișoare. Fructele coapte și aromele dulci de stejar însoțesc o senzație de gură bogată și cremoasă, cu suficientă aciditate strălucitoare pentru a concentra finisajul.Valea Lunii Chardonnay este un acompaniament încântător pentru salate, fructe de mare, păsări, carne la grătar mai ușoară și paste pe bază de cremă.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista