Cafe Latte Slush

Cafe Latte Slush
Cafe Latte Slush ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 210 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 7 și costă 29 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de garnitură: sirop de ciocolată, lapte, cafea tare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Turtă dulce Latte Cupcakes: Eggnog Latte nevoie de un prieten, Mai Bine Latte Decât Niciodată: Prăjituri Cu Latte Cu Condimente De Dovleac, și Londra Ceață Ceai Latte (Earl Grey Latte) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul și cafeaua fierbinte într-un bol mare de amestecare, amestecând până se dizolvă zahărul; se amestecă 1 cană de lapte. Acoperiți și înghețați 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Lăsați să se dezghețe ușor la frigider; adăugați 1 cană de lapte rămasă. Bateți la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Garnisiți, dacă doriți.
4
Serviți imediat.
5
* Înlocuiți laptele fără grăsimi sau jumătate și jumătate fără grăsimi pentru laptele obișnuit sau jumătate și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și Jumătate Fără GrăsimiJumătate și Jumătate Fără Grăsimi
LapteLapte
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista