Băutură De Vacanță Mulled

Băutură De Vacanță Mulled
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați băutura de vacanță Mulled. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 141 calorii. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de citrice-scorțișoară, bețișoare de scorțișoară, suc de afine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 142 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 44%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mulled Dr Pepper Bea, Amestec De Băuturi Calde De Vacanță, și Distracție Ren Coarne De Cerb Vacanță Tratează / Vacanță Cookie Swap Idee.

Instrucțiuni

1
Se toarnă sucuri într-un cuptor olandez.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Așezați cuișoare și scorțișoară pe o grosime dublă de pânză de brânză; aduceți colțurile de pânză și legați-le cu sfoară de bucătărie pentru a forma o pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
3
Se adaugă la amestecul de suc. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când aromele sunt amestecate. Aruncați punga de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
4
Serviți cald cu bețișoare, dacă doriți.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Revista