Borș De Șuncă Copios

Borș De Șuncă Copios
Borșul consistent de șuncă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 114 calorii. Această rețetă servește 14. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fasole, smântână, supă de roșii condensată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 54%. Încercați Borș consistent cu smântână de hrean-mărar, Natasha ' s Cafe Borscht-faceți această supă consistentă oricând, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați osul de șuncă și apa într-un cuptor olandez sau fierbător de supă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncăOS De șuncă
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Îndepărtați osul de șuncă; se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncăOS De șuncă
3
Scoateți carnea din os și tăiați-o în bucăți de mărimea mușcăturii; aruncați osul. Întoarceți carnea la ceainic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Adăugați șuncă, sfeclă, carne de porc și fasole, supă, mazăre, morcovi, fasole, ceapă și mărar. Acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conserve (28 Uncii) Carne De Porc și Fasole1 Conserve (28 Uncii) Carne De Porc și Fasole
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
MărarMărar
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
5
Garnisiți cu smântână, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții14
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista