Bol japonez cu tăiței de tofu

Bol japonez cu tăiței de tofu
Nevoie de o curs principal fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan? Bolul japonez cu tăiței de tofu ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 487 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pachete de tăiței udon direct la wok, oțet de orez condimentat, mirin și ghimbir. 328 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Castron de tăiței Satay cu Tofu, Bol cu tăiței Bok Choy și Tofu, și Tofu și castron de tăiței Edamame cu bulion de nucă de cocos caramelizat.

Instrucțiuni

1
Combinați tamari sau sosul de soia, oțetul și mirinul sau zahărul într-un castron puțin adânc și amestecați până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamariTamari
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Așezați tofu în marinată și întoarceți-l pentru a acoperi. Lăsați să absoarbă aromele timp de aproximativ 30 de minute sau mai mult. (Dacă marinați câteva ore, păstrați-l la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
3
Când este gata de gătit, porniți cuptorul să se încălzească. Împrăștiați făina de porumb peste o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Scoateți tofu din marinată, rezervând marinada și rulați în făina de porumb pentru a acoperi toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
5
Încălziți o tigaie largă peste un mediu-înalt și adăugați suficient ulei de floarea soarelui pentru a acoperi baza tigaiei. Se prăjește tofu, folosind clești pentru a se întoarce, până se întunecă auriu și crocant peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Floarea SoareluiUlei De Floarea Soarelui
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Scurgeți pe hârtie de bucătărie, apoi păstrați cald în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Puneți 1 litru de apă într-o cratiță medie cu marinada rezervată și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Adăugați sparanghel, fasole edamame, mazăre, ghimbir și tăiței și reveniți la fierbere. Fierbeți până când legumele sunt doar fragede, aproximativ 3-4 minute. Împărțiți între 4 boluri și așezați 2 cuburi de tofu în fiecare. Se acoperă cu frunze de coriandru și se servește stropit cu puțin ulei de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lubanzi Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista