Bol Cu Tăiței Ramen
Ramen Noodle Bowl ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 412 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,88 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. 53 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați miso, apă, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Bol Ușor De Tăiței Ramen, Bol cu tăiței cu șuncă și ou Ramen, și Creveți picant și Cochet Guacamole Ramen tăiței castron pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 4 căni de apă clocotită și porcini; lăsați să stea 15 minute.
Se scurge printr-o sită peste un castron; rezervați porcini și lichid de înmuiere. Feliați porcini; pus deoparte.
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați slănină; gatiti pana aproape crocant. Creșteți căldura la mediu-mare.
Adăugați ceapa și morcovul; saut 2 minute.
Combinați miso și sosul de soia.
Adăugați amestecul miso, lichidul porcini, bulionul, usturoiul și ghimbirul în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute. Se strecoară amestecul printr-o sită peste un castron; aruncați solidele. Ștergeți tigaia curată. Întoarceți bulionul în tigaie; aduceți la fierbere.
Adăugați tăiței; gatiti 8 minute sau pana cand se inmoaie.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de ulei de susan în tigaie; vârtej.
Adăugați ciuperci proaspete; saut 8 minute.
Scoateți din tigaie; combinați porcini și ciuperci proaspete.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de susan în tigaie; vârtej.
Adăugați pui, cu pielea în jos; saut 7 minute sau până când pielea este foarte crocantă și maro auriu. Întoarceți puiul; saut 2 minute sau până când este gata.
Puneți ouăle într-o cratiță mică; adăugați apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut.
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 3 minute.
Scurgeți; clătiți sub apă rece.
Împărțiți amestecul de tăiței în 6 boluri; acoperiți fiecare porție cu 3 linguri amestec de ciuperci, 2 linguri ceapă verde, 1 coapsă de pui, 1/2 ou și 1 linguriță sambal.
Vin recomandat: Riesling, Sos Japonez De Susan, Sauvignon Blanc
Riesling, Sake și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru tăiței Ramen. Sakincalro este o alegere evidentă atunci când vine vorba de mâncarea japoneză. Dacă doriți să rămâneți la vinul de struguri, totuși, puteți opta pentru Sauvignon blanc sau riesling. Ai putea încerca Gunderloch Estate Riesling uscat. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Gunderloch Estate Riesling Uscat