Bloody Mary
Bloody Mary este o băutură care servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 173 de calorii, 1 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Pentru 2,01 USD per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de ceapă, sare de țelină, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 32%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum The Best Bloody Mary (+ Build Your Own Bloody Mary Bar), The Best Bloody Mary și Make Your Own Bloody Mary Bar și The Best Bloody Mary și Make Your Own Bloody Mary Bar.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Tăiați țelina cubulețe mari, inclusiv frunzele, și faceți piure în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu lamă de oțel. Procesați până se toca fin. Într-un ulcior mare, combinați restul ingredientelor, cu excepția vodcii. Cu robotul de bucătărie în funcțiune, turnați 1/4 din amestecul de suc de roșii în robotul de bucătărie prin tubul de alimentare. Apoi turnați conținutul robotului de bucătărie în ulcior cu amestecul de suc de roșii rămas.
Adăugați vodca și răciți.
Serviți în pahare înalte peste gheață cu un bețișor de țelină.