Blanc Mange (Stil Englezesc)

Blanc Mange (Stil Englezesc)
Blanc Mange (stil englezesc) ar putea fi doar fără gluten rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 5 și costă 81 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 292 calorii. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 109 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți bețișoare de scorțișoară, lapte, ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 23 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Blanc Mange (Stil Englezesc), Shepherd ' s Pie stil englezesc, și Pește și chipsuri în stil englezesc sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți 1 cană de lapte într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați coaja de lămâie și bețișoarele de scorțișoară. Aduceți laptele la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
3
Între timp, într-un castron mic, amestecați împreună amidonul de porumb și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Bateți laptele rămas în amestecul de amidon de porumb. Când laptele din tigaie începe să fiarbă, turnați amestecul de amidon de porumb în cratiță într-un flux subțire constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Bateți energic și creșteți căldura doar puțin pentru a aduce amestecul la fierbere ușoară. Lăsați amestecul să fiarbă aproximativ 20 de secunde în timp ce continuați să bateți, apoi scoateți-l de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Scoateți coaja de lămâie și bețișoarele de scorțișoară. Se amestecă vârful de scorțișoară și, dacă se folosește, vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
Miere De CitriceMiere De Citrice
7
Se toarnă într-un vas sau matriță și se dă la frigider cel puțin 6 ore sau peste noapte.
8
Garnisiți cu ciocolată rasă chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 23 m.
Porții5
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista