Biscuiți italieni cu ciocolată și alune

Biscuiți italieni cu ciocolată și alune
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mediteraneene în cutia de rețete, prăjiturile italiene cu ciocolată și alune ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 90 de calorii. Pentru 12 cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. Vă este adusă de Allrecipes. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Mergeți la magazin și cumpărați pudră de espresso, extract de vanilie, făină și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu un scor de 10%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: biscuiți italieni cu alune, biscuiți italieni crocanti cu alune și ciocolată italiană cu alune (Nutella de casă).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Amestecați făina, zahărul brun, amidonul de porumb, 1 lingură pudră espresso și sare într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
Bastoane De Bomboane SuplimentareBastoane De Bomboane Suplimentare
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3
Adăugați untul și vanilia. Folosind ciclul puls sau apăsând butonul pornit/oprit de pe robotul de bucătărie, procesați până când amestecul seamănă cu o făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De CitriceMiere De Citrice
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Adăugați nuci; se amestecă până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
5
Transferați aluatul pe suprafața de lucru cu făină. Frământați doar până când aluatul se îmbină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
6
Împărțiți aluatul în jumătate. Apăsați fiecare jumătate într-o tavă de tartă cu diametrul de 9 inchi, cu fund detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) până când devine maro auriu, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Transferați pe un gratar și lăsați să se răcească timp de 2 minute, apoi scoateți părțile laterale ale tavii.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
9
Tăiați fiecare rotundă de pâine scurtă în 24 de felii. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
10
Amestecați 2 linguri de apă fierbinte și restul de 1 linguriță de pudră espresso într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Adăugați ciocolată. Se amestecă la foc mediu-mic până când ciocolata este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
12
Se ia de pe foc. Se răcește ușor.
13
Stropiți amestecul de ciocolată peste fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
14
Se lasă să stea până se întărește ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Crem Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca Famille Vincent Cremant de Bourgogne. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista