Bile de brânză de Crăciun

Bile de brânză de Crăciun
Bilele de brânză de Crăciun ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 16 g de grăsimi și un total de 212 calorii . Această rețetă servește 48. Pentru 58 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 6 fani. Va fi un succes la evenimentul tău de Crăciun . Un amestec de brânză cheddar, cremă de brânză, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 32% , ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bilele de Crăciun cu ciocolată și portocale , Bilele de prăjituri OREO pentru pomul de Crăciun și Bilele pentru prăjituri OREO pentru Pomul de Crăciun .

Instrucțiuni

1
Intr-un castron mic, bate crema de branza si branza cheddar. Se amestecă nucile pecan, laptele, măslinele, usturoiul și sarea. Împărțiți în treimi; rulați fiecare într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Rulați o bilă în pătrunjel și una în nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
3
Se presară una cu boia de ardei. Acoperiți și dați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
4
Scoateți din frigider cu 15 minute înainte de servire.
5
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Banfi Rosa Regale Brachetto ( Split) cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.
Banfi Rosa Regale Brachetto ( Split)
Banfi Rosa Regale Brachetto ( Split)
Rosa Regale Brachetto 2013 are un buchet de zmeură, căpșuni și petale de trandafir, cu un gust revigorant datorită acidității crocante și gustului îmbietor al zmeurii. Perfect pentru orice ocazie. Un vin spumant unic și festiv, un aperitiv seducător și un vin elegant de desert. Se asortează bine cu fructe de mare, brânzeturi, mâncăruri picante și ciocolată. Servit rece.
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții48
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista