Bibimbap Vegetarian

Bibimbap Vegetarian
Reteta vegetariana Bibimbap ar putea satisface pofta ta coreeană în jurul valorii de 50 minute. Pentru $2.32 pe portie, veți obține un fel principal care servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 418 calorii. Această rețetă este plăcută de 105 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, ouă, ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Bibimbapul Vegetarian Ocazional, Gatiti cartea: Bibimbap Vegetarian, și Bibimbap Vegetarian cu tofu crocant și Quinoa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de susan într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați morcovul și dovlecelul în uleiul încins până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Amestecați varza de fasole, lăstarii de bambus și ciupercile. Gatiti si amestecati pana cand morcovii sunt fragede, inca 5 minute. Condimentează după gust cu sare și pune legumele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Amestecați orezul fiert, ceapa verde, sosul de soia și ardeiul negru în aceeași tigaie până când orezul este fierbinte. Într-o tigaie separată la foc mediu, topiți untul și prăjiți ușor ouăle, întorcând o dată, până când gălbenușurile sunt încă ușor curgătoare, dar albusurile sunt ferme, aproximativ 3 minute pe ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Pentru a servi, împărțiți amestecul de orez fiert fierbinte între 3 boluri de servire și acoperiți fiecare bol cu 1/3 din amestecul de legume și un ou prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Serviți sosul dulce de chili roșu pe lateral pentru amestecarea în bibimbap.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Korean. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Quintan Essentia Chenin Blanc cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galbenă profundă sugerează maturitatea și complexitatea completă. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturat dezvăluind ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este completat lung de o aciditate fermă care conferă vinului lungimea și focalizarea.Împerechează acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții3
Scor De Sănătate21
Revista