Bezea cu ciocolată
Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, bezea cu chipsuri de ciocolată ar putea fi o rețetă grozavă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap de încercat. Această rețetă servește 48 și costă 7 cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 3 g de grăsimi și un total de 61 de calorii. Această rețetă este pe placul a 60 de bucătari și bucătari. Această rețetă de la Allrecipes necesită albușuri, zahăr, oțet distilat și extract de vanilie. Funcționează bine ca garnitură. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de remarcabil de 11%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum prăjituri cu bezea cu ciocolată, batoane cu bezea cu ciocolată și prăjituri cu ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C). Ungeți foile de copt sau tapetați-le cu hârtie de copt.
Într-un castron mediu, bate albușurile spumă până la vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul, oțetul și vanilia în timp ce bateți până la vârfuri tari. Încorporați fulgi de ciocolată. Puneți cu lingurițe pe foile de biscuiți pregătite.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până când prăjiturile se usucă.