Bere și sos de friptură de zahăr brun
Berea și sosul de friptură de zahăr brun ar putea fi doar marinada pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 50g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 343 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.72 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. 218 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, sare condimentată, fripturi de vită și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Marinada de bere pentru friptură, Muschiulet de porc în Bourbon-marinată de zahăr brun, și Cupcakes cu bere de dovleac și zahăr brun.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul pentru căldură mare.
Folosiți o furculiță pentru a face găuri pe toată suprafața fripturilor și așezați fripturile într-un vas mare de copt. Într-un bol, amestecați berea, sosul teriyaki și zahărul brun.
Se toarnă sosul peste fripturi și se lasă să stea aproximativ 5 minute.
Se presară cu 1/2 sare condimentată, piper și praf de usturoi; se lasă deoparte 10 minute. Întoarceți fripturile, presărați cu restul de sare condimentată, piper și praf de usturoi și continuați să marinați încă 10 minute.
Scoateți fripturile din marinadă.
Se toarnă marinada într-o cratiță mică, se aduce la fierbere și se gătește câteva minute.
Ungeți ușor grătarul grătarului. Grătați fripturile timp de 7 minute pe fiecare parte sau la coacerea dorită. În ultimele minute de grătar, fripturi cu marinată fiartă pentru a spori aroma și a asigura suculența.