Bere Bătute Codwich Sliders

Bere Bătute Codwich Sliders
Bere ponosită Codwich Sliders ar putea fi o reteta buna pentru a extinde colecția hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 119g de grăsime, și un total de 1760 calorii. Pentru $7.14 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Ziua Tatălui. 5 persoane au găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel, oțet de vin alb, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un minunat scor spoonacular de 82%. Încearcă Glisiere de pui Kickin' Cajun cu inele de ceapă bătute cu bere, Ciuperci bătute cu bere, și Cartofi Prăjiți Cu Bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Amestecați maiaua, caperele, gustul, sucul de lămâie, oțetul și sosul Worcestershire într-un castron. Se condimentează cu sare și piper, se acoperă și se dă la frigider timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OțetOțet
CapereCapere
SavureazăSavurează
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Amestecați varza roșie, pătrunjelul și feniculul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză RoșieVarză Roșie
PătrunjelPătrunjel
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți sucul de lămâie și muștarul într-un castron mic; bateți în ulei până când pansamentul este neted. Aruncați cu amestecul de fenicul și condimentați cu sare și piper. Slaw poate fi depozitat într-un recipient etanș și refrigerat până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MuștarMuștar
FeniculFenicul
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Încălziți uleiul la 375 de grade F într-un cuptor olandez cu fund greu sau o friteuză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
FriteuzaFriteuza
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Bateți 2 căni de făină, praf de copt și sare într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați berea și oul și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BereBere
OuăOuă
4
Presărați peștele cu sare și piper. Dragați peștele în restul de 1/2 cană de făină, scuturați orice exces, apoi scufundați în amestecul de aluat, lăsând excesul să picure. Prăjiți peștele în uleiul fierbinte până se rumenesc și crocant, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
1
Așezați peștele fierbinte și prăjit pe rulouri. Apoi acoperiți cu slaw și slather chifla de sus în sosul tartar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
RolaRola
PeștePește
2
Garnisiți cu o frunză de fenicul. Prinde cu ambele mâini și mușcă tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Slider poate fi asociat cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Flaconul Le Grand Courtage ros circulant Brut Bedazzled cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Aromele strălucitoare și aromele de căpșuni proaspete și zmeură se combină cu note de liliac și violete. Pe palat, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu arome de fructe de pădure sălbatice și rodie alături de note florale moi. Acest produs Brut Ros își completează gama largă de alimente, de la savuroase la dulci. Încercați-l cu mâncăruri asiatice picante, risotto, BBQ, Carne de vită, miel, rață, pui, prosciutto, fructe de mare, pizza, brânză moale (cum ar fi brie sau capră), cheesecake, CR comande Brul comande, Strawberry shortcake și berry pie. Se amestecă cu suc proaspăt de grepfrut pentru o băutură răcoritoare de brunch sau se adaugă un flotor la un cocktail pe bază de gin.Amestecul: Chardonnay oferă profunzime și structură, în timp ce Ugni Blanc oferă o aciditate naturală și prospețime. Gamay-ul cu corp ușor conferă o expresie vibrantă a fructelor și o textură netedă. Strugurii provin din terroiri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Beaujolais.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista