BBQ Spice freca

BBQ Spice freca
BBQ Spice freca necesită aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 132 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, pudră de chili, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această marinadă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 53%. Rețete similare includ Cel mai bun condiment uscat freca pentru pui, carne de vită și carne de porc, Chiftele BBQ, și Cel mai bun fleică BBQ.

Instrucțiuni

1
Se amestecă zahăr brun, boia de ardei, piper negru, sare, praf de chili, praf de usturoi, praf de ceapă și piper cayenne într-un castron. A se păstra într-un recipient etanș sau a se păstra la congelator într-o pungă de plastic sigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista