BBQ glazurate de pui afumat
Reteta BBQ glazurate pui afumat este gata în aproximativ 4 ore și 25 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 4 porții cu 306 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de hrean, boia de ardei, găini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați BBQ în stil Memphis: Sandwich de porc afumat asociat cu Cabernet Sauvignon Necagiat, Cea mai bună marinadă de pui la grătar, și BBQ Cheddar pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru pui și frecați: într-un fumător cu hickory sau alt lemn de esență tare, aduceți lemnul să fumeze și să mențină o temperatură de 175 până la 180 de grade F.
Într-un castron, amestecați bine boia, sarea, cayenne, chimenul și praful de usturoi. Apoi, condimentați jumătățile de pui cu freca, atât pe piele, cât și în interior.
Așezați în fumător timp de 2 ore. Temperatura fumătorului trebuie menținută între 165 și 170 de grade F pentru perioada de gătit.
Scoateți puiul din rafturi și lăsați să se odihnească până se răcește, timp de cel puțin 2 ore.
Pentru sos: într-un castron cu un bici, amestecați împreună ketchup-ul, oțetul, muștarul și hreanul.
Pentru a reîncălzi și glazura puiul, preîncălziți grătarul. Înveliți uniform pielea jumătăților de pui cu untul și sarea. Grătiți până când sunt crocante, aproximativ 3 minute. Întoarceți și terminați reîncălzirea timp de 4 minute. În această perioadă, glazurați pielea cu 2 linguri de sos.