BBQ glazurate de pui afumat

BBQ glazurate de pui afumat
Reteta BBQ glazurate pui afumat este gata în aproximativ 4 ore și 25 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 4 porții cu 306 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de hrean, boia de ardei, găini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați BBQ în stil Memphis: Sandwich de porc afumat asociat cu Cabernet Sauvignon Necagiat, Cea mai bună marinadă de pui la grătar, și BBQ Cheddar pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru pui și frecați: într-un fumător cu hickory sau alt lemn de esență tare, aduceți lemnul să fumeze și să mențină o temperatură de 175 până la 180 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Într-un castron, amestecați bine boia, sarea, cayenne, chimenul și praful de usturoi. Apoi, condimentați jumătățile de pui cu freca, atât pe piele, cât și în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Așezați în fumător timp de 2 ore. Temperatura fumătorului trebuie menținută între 165 și 170 de grade F pentru perioada de gătit.
4
Scoateți puiul din rafturi și lăsați să se odihnească până se răcește, timp de cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Pentru sos: într-un castron cu un bici, amestecați împreună ketchup-ul, oțetul, muștarul și hreanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Pentru a reîncălzi și glazura puiul, preîncălziți grătarul. Înveliți uniform pielea jumătăților de pui cu untul și sarea. Grătiți până când sunt crocante, aproximativ 3 minute. Întoarceți și terminați reîncălzirea timp de 4 minute. În această perioadă, glazurați pielea cu 2 linguri de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista