Basa Crocantă La Cuptor

Basa Crocantă La Cuptor
Crispy Baked Basa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. O porție conține 2701 calorii, 369g de proteine, și 92g de grăsime. Pentru $32.57 pe portie, această rețetă acoperă 85% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de suc de lămâie, migdale, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Basa Crocantă La Cuptor, Crispy Basa Pește Și Creveți, și Al doilea la nici unul coapte Basa.

Instrucțiuni

1
Combinați primele șase ingrediente în bolul de amestecare.Înmuiați fileurile mai întâi în suc de lămâie, apoi în amestec de migdale pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
(23)(23)
Cheddar Proaspăt MărunțitCheddar Proaspăt Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
2
Așezați pe foaia de copt; coaceți la 400 de grade, 15-20 de minute sau până când peștele este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
3
Se ornează cu pătrunjel,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
4
Serviți cu pene de lămâie și sosul dvs. preferat de tarter.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Sos TartarSos Tartar
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista