Bangin' Smokey Beef Piept

Bangin' Smokey Beef Piept
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate? Bangin' Smokey Beef Brisket ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 3. O porție conține 1287 de calorii, 161 g de proteine și 56 g de grăsimi. Pentru 11,13 USD per porție, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 147 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 5 ore și 5 minute. Este o rețetă scumpă pentru fanii mâncărurilor evreiești. Un amestec de praf de ceapă, sos Worcestershire, sare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Hanukkah. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 95%. Pieptul de vită condimentat cu sos Smokey BBQ (Texas), vârfurile de mușchi de vită cu sos de ardei afumat și vârfurile de mușchi de vită cu sos de ardei afumat sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Se amestecă bulionul de vită, 2 linguri de fum lichid, 1/4 cană sos Worcestershire, sare de usturoi și praf de ceapă într-un castron și se toarnă într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fum LichidFum Lichid
1 Ceapă Medie, Tăiată în Jumătate și Feliată Pe Lungime1 Ceapă Medie, Tăiată în Jumătate și Feliată Pe Lungime
5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella
1 Cutie Supă De Roșii1 Cutie Supă De Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Semidulce Pentru Copt De BrutărieCiocolată Semidulce Pentru Copt De Brutărie
3/4 Cană Piure De Cartofi Dulci, Rece3/4 Cană Piure De Cartofi Dulci, Rece
12-de Grâu Integral Sau Pâine Lavash Simplă12-de Grâu Integral Sau Pâine Lavash Simplă
2
Adăugați pieptul, acoperiți cu marinada, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Se marina la frigider timp de 24 de ore. Întoarceți punga de câteva ori pentru a vă asigura că carnea este uniform marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Amestec De Friptură (cantități Egale De Carne De Vită, Vițel și Porc Măcinat)Amestec De Friptură (cantități Egale De Carne De Vită, Vițel și Porc Măcinat)
3
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pesmet Panko Măcinat GrosierPesmet Panko Măcinat Grosier
4
Puneți usturoiul, 1 lingură de fum lichid și 1 lingură de sos Worcestershire într-o tavă de copt de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fum LichidFum Lichid
1 Cană Soy Dream Beverage (aromă Originală) Sau Lapte1 Cană Soy Dream Beverage (aromă Originală) Sau Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Curcan Sau Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 Căni De Curcan Sau Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
5
Turnați berea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
6
Scoateți pieptul din marinadă și scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
4 Felii Subtiri De Salam Tare, Taiate In Julienne4 Felii Subtiri De Salam Tare, Taiate In Julienne
7
Așezați pieptul în tava de copt și acoperiți cu rondele de ceapă. Acoperiți vasul strâns cu folie de aluminiu și aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Haine Alimente Sare De Mare IodataHaine Alimente Sare De Mare Iodata
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Uncie Frunze De Spanac Tocate (aproximativ1/2 Uncie Frunze De Spanac Tocate (aproximativ
2 Căni De Curcan Sau Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 Căni De Curcan Sau Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
8
Coacem in cuptorul preincalzit pana se inmoaie, aproximativ 5 ore. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să indice 150 de grade F (65 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pesmet Panko Măcinat GrosierPesmet Panko Măcinat Grosier

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru piept de vită. Toate aceste vinuri roșii pot face față cu aroma cărnoasă și afumată a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu cușer. Ai putea încerca Lexème Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Lexème Pinot Noir
Lexème Pinot Noir
echilibrat, fin, neted
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 5 m.
Porții3
Scor De Sănătate56
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista