Baie Rece De Creveți

Baie Rece De Creveți
Dip creveți rece ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 3 porții cu 386 calorii, 19g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.93 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați creveți pentru copii, amestec de salate, cremă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, pescatarian și דל פחמימות, dieta. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Baie Rece De Creveți, Cea mai bună salată de creveți rece de Avocado, și Supă Rece De Porumb Și Creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați smântână, amestec uscat de salată în stil Italian și creveți pentru copii. Se răcește la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De SalatăAmestec De Salată
Creveți Pentru CopiiCreveți Pentru Copii
SmântânăSmântână
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții3
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista