Baby Greens cu caise Sotate, Prosciutto și brânză de oaie

Baby Greens cu caise Sotate, Prosciutto și brânză de oaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați verdele bebelușilor cu caise Sotate, Prosciutto și brânză de oaie. Această rețetă face 4 porții cu 340 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.87 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 39 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Dacă aveți kassari, prosciutto, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Scoici sotate cu Andouille și verdeață pentru Bebeluși, Saut cotlete de pui cu legume mixte pentru copii, și Crupe de roșii prăjite deconstruite și creveți, cu verdețuri de muștar pentru Bebeluși Sotate și slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înjumătățiți și puneți caisele și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
2
Se toarnă 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se sotează ceapa până se rumenesc ușor, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Adăugați caisele în tigaie și reduceți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Încălziți caisele doar până când pielea lor începe să se înmoaie, nu mai mult de 2 până la 3 minute, astfel încât fructul să-și păstreze forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
6
Adăugați ierburile, 2 linguri de oțet balsamic și 1/2 linguriță de sare în tigaie și fierbeți timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați amestecul să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Între timp, pregătiți 4 forme de inel (3 până la 4 inci) căptușindu-le cu felii de prosciutto. Fiecare matriță primește 4 felii de prosciutto, pe care le veți suprapune astfel încât întreaga matriță să fie acoperită, dar deschisă cu spațiu pentru umplutura de caise. După ce ați drapat prosciutto peste toate cele 4 forme, lingurați amestecul de caise, umplând fiecare matriță în partea de sus. Ridicați feliile de prosciutto care se odihnesc deschise peste marginea matriței și drapați feliile peste umplutura de caise, bătând ușor în poziție. Când le desfaceți, prosciutto ar trebui să încapă complet umplutura de caise. Puneți matrițele umplute deoparte în timp ce îmbrăcați verdele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
VerziiVerzii
9
Într-un castron mic, bateți uleiul de măsline rămas, oțetul balsamic, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Așezați verdeața într - un bol mediu, lingurați puțin din vinetă - suficient pentru ca fiecare frunză să fie ușor acoperită-și aruncați ușor. Împărțiți verdele în mod egal între patru farfurii individuale de salată. Desfaceți fiecare inel prosciutto întorcându-l cu susul în jos și peste verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
ProsciuttoProsciutto
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Stropiți orice vinetă rămasă în jurul inelului prosciutto și acoperiți salata cu brânza de oaie rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
ProsciuttoProsciutto
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În39 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista