Baby Greens cu caise Sotate, Prosciutto și brânză de oaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați verdele bebelușilor cu caise Sotate, Prosciutto și brânză de oaie. Această rețetă face 4 porții cu 340 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.87 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 39 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Dacă aveți kassari, prosciutto, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Scoici sotate cu Andouille și verdeață pentru Bebeluși, Saut cotlete de pui cu legume mixte pentru copii, și Crupe de roșii prăjite deconstruite și creveți, cu verdețuri de muștar pentru Bebeluși Sotate și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înjumătățiți și puneți caisele și dați deoparte.
Se toarnă 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Se sotează ceapa până se rumenesc ușor, aproximativ 5 până la 7 minute.
Adăugați caisele în tigaie și reduceți focul la mediu.
Încălziți caisele doar până când pielea lor începe să se înmoaie, nu mai mult de 2 până la 3 minute, astfel încât fructul să-și păstreze forma.
Adăugați ierburile, 2 linguri de oțet balsamic și 1/2 linguriță de sare în tigaie și fierbeți timp de 3 până la 4 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați amestecul să se răcească.
Între timp, pregătiți 4 forme de inel (3 până la 4 inci) căptușindu-le cu felii de prosciutto. Fiecare matriță primește 4 felii de prosciutto, pe care le veți suprapune astfel încât întreaga matriță să fie acoperită, dar deschisă cu spațiu pentru umplutura de caise. După ce ați drapat prosciutto peste toate cele 4 forme, lingurați amestecul de caise, umplând fiecare matriță în partea de sus. Ridicați feliile de prosciutto care se odihnesc deschise peste marginea matriței și drapați feliile peste umplutura de caise, bătând ușor în poziție. Când le desfaceți, prosciutto ar trebui să încapă complet umplutura de caise. Puneți matrițele umplute deoparte în timp ce îmbrăcați verdele.
Într-un castron mic, bateți uleiul de măsline rămas, oțetul balsamic, sarea și piperul.
Așezați verdeața într - un bol mediu, lingurați puțin din vinetă - suficient pentru ca fiecare frunză să fie ușor acoperită-și aruncați ușor. Împărțiți verdele în mod egal între patru farfurii individuale de salată. Desfaceți fiecare inel prosciutto întorcându-l cu susul în jos și peste verdeață.
Stropiți orice vinetă rămasă în jurul inelului prosciutto și acoperiți salata cu brânza de oaie rasă.