B-ul de No-ul cu ciuperci de marțipan

B-ul de No-ul cu ciuperci de marțipan
B-ul cu ciuperci de marțipan ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție conține 322 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 14. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare, ciuperci de marțipan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Bûche de Noël., Bûche de Noël., și Buche de Noel.

Instrucțiuni

1
Aduceți laptele la fiert în cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateti galbenusurile si zaharul intr-un bol mic pana se omogenizeaza bine; amestecati in faina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți laptele fierbinte în amestecul de ouă. Reveniți la aceeași cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
4
Bateți la foc mediu până când crema se îngroașă și fierbe, aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Transfer la procesor; se răcește la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
6
Adăugați marțipan; procesați până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Se amestecă în unt câte 1 bucată, apoi ambele extracte. Acoperiți și refrigerați umplerea cel puțin 4 ore sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarțipanMarțipan
UntUnt
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 11x10x1-inch jelly roll pan. Linia de jos cu hârtie pergament; unt și făină pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Bateți ouăle, 3/4 cană zahăr, vanilie și sare într-un castron mare de metal. Puneți vasul peste oala cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Bateți până se încălzește, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Scoateți vasul de peste apă. Folosind mixer electric, bate amestecul până la triplat în volum, aproximativ 6 minute. Cerneti faina peste; pliați până se combină. Îndoiți ușor untul (nu amestecați prea mult, altfel aluatul se va dezumfla).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 20 de minute. Cerneti zaharul pudra peste prosop. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul. Întoarceți tortul fierbinte pe prosop. Îndepărtați pergamentul. Începând de la 1 latură lungă și folosind prosopul ca ajutor, înfășurați ușor stilul de jeleu de tort. Mișto. Desfaceți tortul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
7
Întindeți umplutura. Tort Reroll; așezați tortul, cu cusătura în jos, pe platou. Puneți la frigider tortul în timp ce pregătiți glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
Aduceți smântâna și untul la fiert în cratiță medie la foc mediu-mare, amestecând pentru a topi untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ambele bomboane de ciocolată; bateți până se topește.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Transferați în castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Lăsați să se răcească la temperatura camerei până când este suficient de gros pentru a se răspândi, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Începând cu 1 inch de la fiecare capăt al tortului, tăiați pe diagonală pentru a îndepărta o bucată de tort lungă de 3 inci de la fiecare capăt. Atașați 1 bucată de tort pe părțile laterale ale tortului lângă fiecare capăt.
7
Întindeți glazura deasupra și părțile laterale ale tortului și bucăților. Folosind dinți de furculiță, desenați cercuri concentrice pe capetele tortului pentru a semăna cu inelele copacilor. Desenați furculița de-a lungul lungimii tortului pentru a forma designul scoarței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
ScoarțăScoarță
8
Se ornează cu ciuperci de marțipan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
MarțipanMarțipan
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista