Ton Ahi La Grătar Pe Verdeață Mesclun Cu Vinetă Balsamică De Agave

Ton Ahi La Grătar Pe Verdeață Mesclun Cu Vinetă Balsamică De Agave
Ahi Tunan la grătar pe verdeață Mesclun cu vinaigretă balsamică de agave este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $6.6 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 559 calorii. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la sohgave.com are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de sare, ton ahi - 4 bucăți, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nectarul de agave, puteți urma acest fel principal cu Ciocolată Brownie Batter Blizzard ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Verdeață cu vinaigretă balsamică, Verdeață caldă cu vinetă balsamică, și Verdețuri și portocale mixte cu vinetă balsamică.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul Ahi funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul ahi, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosimbrox se va împerechea frumos, mai ales dacă ahi tunan este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Miranda Lambert County Road Merlot Wine. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate58
Revista