Fripturi De Ton Incrustate Wasabi

Fripturi De Ton Incrustate Wasabi
Fripturile de ton incrustate cu Wasabi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 632 calorii, 46G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $7.17 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de susan, sake, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este remarcabil. Încercați Ton Încrustat Cu Wasabi, Fripturi de ton arse cu wasabi-maioneză de ceapă verde, și Wasabi-Fripturi De Ton Glazurate Cu Ghimbir (Dieta South Beach Prietenoasă, Scăzută pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați împreună pudra de cinci condimente, ghimbirul, sake-ul, oțetul de orez, tamari și uleiul de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
TamariTamari
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați fripturile de ton și întoarceți-le la strat; se lasă la marinat 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
3
Combinați mazărea wasabi zdrobită și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Mazăre WasabiMazăre Wasabi
4
Scoateți fripturile de ton din marinată și apăsați în amestecul de mazăre pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
5
Se toarnă marinada într-o cratiță mică și se aduce la foc mic la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când sosul s-a redus și s-a îngroșat, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
În timp ce sosul se gătește, prăjiți tonul într-o cantitate mică de ulei într-o tigaie la foc mediu-mare până la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Se toarnă sosul peste ton pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate60
Revista