Sandwich cu salată de ton și măsline

Sandwich cu salată de ton și măsline
Tunan și Olive Salad Sandwich ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 314 calorii, 23g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de kalamata, ardei prăjiți îmbuteliați, salată de frunze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi bagheta, puteți urma acest fel principal cu Baguette și budincă de unt ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sandwich cu ton, roșii și măsline (pan Bagnat), Sandviș cu ton de măsline cu ceapă roșie și Kalamatan, și Sandviș Tunan și măsline în stil mediteranean.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună maioneza și sucul de lămâie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați ingredientele rămase pentru salată și amestecați ușor. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1
Tăiați bagheta în 4 lungimi egale și înjumătățiți fiecare piesă pe orizontală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
2
Periați părțile tăiate cu ulei și condimentați cu sare și piper. Faceți sandvișuri cu baghetă, salată verde și salată de ton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BaguetteBaguette
Salată VerdeSalată Verde
TonTon
Ulei De GătitUlei De Gătit

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista