Asiatice Scufundare Sos

Asiatice Scufundare Sos
Sos de scufundare din Asia ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă face 5 porții cu 53 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Un amestec de oțet de vin de orez, apă, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Asiatice Scufundare Sos, Sos Asiatic-Scufundare, și Asiatice Scufundare Sos.

Instrucțiuni

1
Amestecați apa și zahărul împreună într-un bol pentru a dizolva zahărul; adăugați sos de soia, oțet de vin de orez, ketchup, suc de lămâie, usturoi și pastă roșie de chile și ulei de susan în apă. Se amestecă amestecul până se omogenizează; la frigider până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Pastă De ChiliPastă De Chili
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rezervația DeMorgenzon Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 44 de dolari pe sticlă.
Rezervația DeMorgenzon Chenin Blanc
Rezervația DeMorgenzon Chenin Blanc
Acest spectacol stoping white afișează arome efuzive de flori albe, fructe de piatră, miere și pâine prăjită care izbucnesc în arome opulente de pere, floare de portocal, caramel și condimente. Este o ofertă de vin de clasă mondială, care atinge un echilibru strălucit între fructele luxuriante și aciditatea crocantă și apetisantă.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista