Asiatice Ghimbir Dressing

Asiatice Ghimbir Dressing
Pansamentul asiatic de ghimbir ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20 și costă 21 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 87 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de oțet de orez, ulei de măsline, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Asiatice salată de varză cu Miso-ghimbir Dressing, Asiatice Slaw Cu Ghimbir Arahide Dressing, și Asiatice Slaw cu ghimbir arahide Dressing pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un borcan de sticlă de 1 halbă sau mai mare, combinați usturoiul, ghimbirul, uleiul de măsline, oțetul de orez, sosul de soia, mierea și apa. Acoperiți borcanul cu un capac etanș și agitați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
MiereMiere
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
ApăApă
2
Scoateți capacul, și borcan de căldură în cuptorul cu microunde timp de 1 minut doar pentru a dizolva mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
3
Lăsați să se răcească și agitați bine înainte de servire. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista