Asiatice-Condimentat Baby Spate Coaste

Asiatice-Condimentat Baby Spate Coaste
Asiatic - Spiced Baby Back Ribs este un fel principal Asiatic. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 481 calorii, 29G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru 1,51 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, piper cayenne, sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Coaste Din Spate Pentru Bebeluși În Stil Asiatic, Asiatice Stil Copil Spate Coaste, și Asiatice Stil Copil Spate Coaste.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați 3 fâșii largi de coajă din portocală cu un cojitor de legume. Strângeți 3 linguri de suc de portocale și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Combinați 2 fâșii de coajă, 4 căni de apă, 1/3 cană de sare, 1/2 cană de zahăr brun, anasonul stelat, condimentul de murat și feliile de ghimbir într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand frecvent, pana se dizolva sarea si zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se ia de pe foc și se adaugă 4 căni de apă rece; lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4
Puneți coastele cu carnea în jos pe o tăietură. Introduceți un cuțit de tăiere între membrană și oase la un capăt, apoi slăbiți membrana cu degetele și trageți-o ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Puneți coastele într-o tigaie și turnați saramura deasupra. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
1
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați usturoiul și ghimbirul ras;gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
3
Adăugați sherry, aduceți la fierbere și gătiți până se reduce ușor, 1 până la 2 minute. Se amestecă restul de 1/4 cană de zahăr brun, cele 3 linguri de suc de portocale, restul de 1 fâșie de coajă de portocală, bulionul de pui, oțetul și sosul de soia și se fierbe până se reduce la aproximativ 1 cană, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Puneți deoparte 1/4 cană de sos pentru servire; folosiți restul pentru periaj. (Sosul se poate face cu până la 1 zi în avans.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Pregătiți un grătar pentru căldură indirectă: pentru gaz, preîncălziți la mediu ridicat, apoi opriți jumătate din arzătoare și rotiți celelalte arzătoare la mediu scăzut. Pentru cărbune, odată ce cărbunii se cenușesc, împingeți-i într-o parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți coastele din saramură și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
7
Se amestecă 1 1/2 lingurițe de piper negru și cayenne într-un castron și se freacă pe coaste. Puneți partea osoasă în jos pe partea mai rece a grătarului; acoperiți și gătiți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Periați cu 1/2 cană de sos; acoperiți și gătiți încă 1 oră, periați cu mai mult sos în ultimele 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
9
Transferați pe o tăietură și tăiați-o în coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Se servește cu sosul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
11
Fotografie de Con Poulos

Vin recomandat: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel

Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru coaste pentru copii. Coastele de porc și alte porcuri la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Chamonix Reserve Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 54 de dolari pe sticlă.
Rezervația Chamonix Pinot Noir
Rezervația Chamonix Pinot Noir
Rezervația Chamonix Pinot Noir prezintă o culoare roșie rubinie, cu note de cireș, fructe de pădure roșii sălbatice, piper negru zdrobit, scorțișoară și violete pe nas. Deși fermă în structură și intensă în aroma, texturile sunt moi și rotunde, extinzându-se cu timpul până la opulență extraordinară și lungime pe palat. Ar trebui să ajungă la vârf în aproximativ 5-8 ani de la eliberare.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate10
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista