Aripi De Pui Coreene

Aripi De Pui Coreene
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați aripile de pui coreene. Această rețetă servește 6. O porție conține 553 calorii, 16g de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării coreene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de amidon de cartofi, zahăr granulat, făină de amestecare rapidă wondra și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma amidonul din cartofi, puteți urma acest fel principal cu Brownies fără alergeni ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Chow. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 20%. Încercați Aripi De Pui Coreene, Aripi De Pui Coreene, și Aripi De Pui Coreene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați uleiul de arahide, vinul de orez, sosul de soia, sarea, uleiul de susan, MSG (dacă se utilizează) și zahărul într-un castron mare și bateți pentru a combina. Se amestecă până când sarea și zahărul s-au dizolvat complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Vin De OrezVin De Orez
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
MsgMsg
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați aripile de pui în marinată, aruncați-le pentru a acoperi uniform, acoperiți și dați-le la frigider timp de 30 de minute.Când aripile au terminat de marinat, turnați uleiul vegetal într-un cuptor olandez sau într-o oală mare, cu fund greu (uleiul trebuie să aibă o adâncime de cel puțin 3 până la 4 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Se încălzește la foc mediu-mare până când uleiul ajunge la 350 km f pe un termometru pentru prăjit/bomboane. Între timp, tapetați o foaie de copt cu prosoape de hârtie sau potriviți-o cu un suport de răcire cu sârmă și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Combinați amidonul de cartofi și Wondra într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți 5 până la 7 aripi din marinată și puneți-le în amestecul Wondra. Aruncați pentru a le acoperi cu un strat subțire.Se prăjesc aripile de pui în ulei, reglând căldura după cum este necesar pentru a menține o temperatură de 350 F, până când aripile sunt fierte și se rumenesc, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Scoateți pe foaia de copt pregătită pentru a se scurge, aproximativ 3 minute. Repetați, lucrând în loturi, cu aripile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Serviți imediat cu sosul preferat de aripi în stil coreean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AripiSos De Aripi

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista