Aragaz Lent Cidru De Mere Fiert Carne De Porc

Aragaz Lent Cidru De Mere Fiert Carne De Porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați carnea de porc fiartă cu cidru de mere cu aragaz lent. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 374 calorii, 52G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2996 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți piper cayenne, sare și piper, șalotă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Aragaz Lent Cidru De Mere Fiert Carne De Porc, Aragaz Lent Cidru De Mere Tras Carne De Porc, și Carne de porc trasă de cidru cu aragaz lent cu sos de grătar de cidru.

Instrucțiuni

1
Condimentează carnea de porc cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare. Se fierbe carnea de porc pe toate părțile în uleiul fierbinte până se rumeneste, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați carnea de porc în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Reduceți temperatura plitei la mediu; gătiți și amestecați șalotele și țelina în tigaie până când încep să se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
țelinățelină
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
TigaieTigaie
5
Se toarnă oțet de mere și se gătește, răzuind orice bucăți rumenite, până când lichidul este aproape evaporat, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
6
Se toarnă amestecul de șalotă peste umărul de porc în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
7
Adăugați cidru de mere, căței de usturoi și frunze de dafin. Acoperiți, setați aragazul lent la scăzut și gătiți până când furculița este fragedă, dar nu se destramă, aproximativ 6 ore. Întoarceți carnea de porc la fiecare 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Cidru De MereCidru De Mere
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
8
Scoateți friptura de porc pe o farfurie și acoperiți-o ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Se toarnă lichidul rămas din aragazul lent printr-o strecurătoare cu plasă fină într-o cratiță mare; se pune la foc mare. Aruncați frunza de dafin și alte solide. Aduceți amestecul de sos la fierbere, reduceți căldura și gătiți, degresând grăsimea de sus, până când se reduce la 1/4 din volumul inițial, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Aragaz LentAragaz Lent
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Scoateți sosul de pe foc și amestecați muștarul Dijon și ardeiul cayenne. Bateți încet untul rece până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Muștar DijonMuștar Dijon
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Se presară ierburi proaspete și se condimentează cu sare și piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
12
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1/4 și serviți cu sos turnat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții8
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista