Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați carnea de porc fiartă cu cidru de mere cu aragaz lent. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 374 calorii, 52G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2996 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți piper cayenne, sare și piper, șalotă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Aragaz Lent Cidru De Mere Fiert Carne De Porc, Aragaz Lent Cidru De Mere Tras Carne De Porc, și Carne de porc trasă de cidru cu aragaz lent cu sos de grătar de cidru.
Instrucțiuni
1
Condimentează carnea de porc cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Porc
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare. Se fierbe carnea de porc pe toate părțile în uleiul fierbinte până se rumeneste, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Transferați carnea de porc în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
4
Reduceți temperatura plitei la mediu; gătiți și amestecați șalotele și țelina în tigaie până când încep să se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
țelină
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
Tigaie
5
Se toarnă oțet de mere și se gătește, răzuind orice bucăți rumenite, până când lichidul este aproape evaporat, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De Mere
6
Se toarnă amestecul de șalotă peste umărul de porc în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
Ceapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
7
Adăugați cidru de mere, căței de usturoi și frunze de dafin. Acoperiți, setați aragazul lent la scăzut și gătiți până când furculița este fragedă, dar nu se destramă, aproximativ 6 ore. Întoarceți carnea de porc la fiecare 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Cidru De Mere
Frunze De Dafin
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
8
Scoateți friptura de porc pe o farfurie și acoperiți-o ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
9
Se toarnă lichidul rămas din aragazul lent printr-o strecurătoare cu plasă fină într-o cratiță mare; se pune la foc mare. Aruncați frunza de dafin și alte solide. Aduceți amestecul de sos la fierbere, reduceți căldura și gătiți, degresând grăsimea de sus, până când se reduce la 1/4 din volumul inițial, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Aragaz Lent
Tigaie Cu Sos
10
Scoateți sosul de pe foc și amestecați muștarul Dijon și ardeiul cayenne. Bateți încet untul rece până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Muștar Dijon
Unt
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
11
Se presară ierburi proaspete și se condimentează cu sare și piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ierburi Proaspete
12
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1/4 și serviți cu sos turnat deasupra.