Alb Neglijent Joe

Alb Neglijent Joe
White Sloppy Joes ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 363 calorii, 20g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 1,4 USD pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 15 mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Un cuplu de oameni a plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. Dacă aveți la îndemână aromă de fum lichid, carne de vită măcinată, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 48%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Linte și fasole albă neglijent Joe, Dulce & Picant Alb Cheddar Neglijent Joe, și Sloppy Chori-Joes (Chorizo Sloppy Joes).

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand pentru a se rupe, pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scurgeți excesul de grăsime. Se amestecă crema de supă de ciuperci (nediluată), laptele și fumul lichid. Reduceți căldura la minim și gătiți până când este fierbinte. Se amestecă smântâna și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Sare și PiperSare și Piper
Fum LichidFum Lichid
SmântânăSmântână
LapteLapte
3
Se ia de pe foc.
4
Serviți pe chifle de hamburger.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger BunHamburger Bun

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Zinfandel

Pinot Noir, Malbec și Zinfandel sunt alegeri excelente Pentru Sloppy Joe. Toate aceste vinuri roșii se împerechează bine cu un sos de carne de vită și roșii sloppy joe. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Notele coapte de cireș închis, coacăze roșii și ciocolată preced notele sărate de cimbru sălbatic, briar și pământ. Taninurile suple de umplere a gurii dau adâncime palatului, în timp ce prospețimea și aciditatea fructelor roșii păstrează lungimea, concentrarea și echilibrul minunat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista