5 Minute Apple Crisp

5 Minute Apple Crisp
5 minute Apple Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 146 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, zahăr brun, mergeți la cereale kashi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cinci Minute Singur Servire Apple Crisp, 7 Minute Curat Mănâncă Mere Scorțișoară Clare, și Salată crocantă de Pecan de mere cu vinetă de cidru de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți umplutura de plăcintă într-o oală mică la foc mediu-mic.Condimentează cu nucșoară și lingură în cupe de desert.Se acoperă cu zahăr brun, urmat de Kashi.Se acoperă cu o lingură de înghețată de vanilie fără lapte (opțional) .
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Fulgi De Ciocolată Semidulce în Miniatură, împărțite2 Căni De Fulgi De Ciocolată Semidulce în Miniatură, împărțite
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
Topping Batut Si Menta, OptionalTopping Batut Si Menta, Optional
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista