Șuncă Glazurată Cu Piersici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați șuncă glazurată cu piersici. Această rețetă face 4 porții cu 448 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți scorțișoară, șuncă, nectar de piersici și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pui glazurat cu piersici cu Bulgur împânzit cu piersici, Șuncă Glazurată Cu Piersici, și Șuncă Glazurată Cu Piersici.
Instrucțiuni
Așezați șunca într-o tigaie mare și coaceți conform instrucțiunilor pe ambalaj, aproximativ 18 minute pe kilogram.
Combinați ingredientele rămase, într-un castron mic și amestecați până se omogenizează.
Scoateți șunca din cuptor și înscrieți pielea într-un model de diamant. Lingurați glazura, răspândindu-se pentru a acoperi complet. Întoarceți șunca la cuptor și coaceți aproximativ 30 de minute mai mult.
Nota bucătarului: pentru a face cu adevărat special, luați inele mici de ananas, scurgeți siropul și așezați inele de ananas deasupra șuncii glazurate. Asigurați ananasul la șuncă cu bețișoare de cocktail din lemn. Apoi luați borcan mic de cireșe de cocktail și așezați 1 cireș în centrul fiecărui inel de ananas și continuați să ungeți cu glazura în timpul procesului de gătit. Acest lucru face o șuncă bună în căutarea pentru o masă bufet de vară.