Șuncă Glazurată Cu Piersici

Șuncă Glazurată Cu Piersici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați șuncă glazurată cu piersici. Această rețetă face 4 porții cu 448 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți scorțișoară, șuncă, nectar de piersici și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pui glazurat cu piersici cu Bulgur împânzit cu piersici, Șuncă Glazurată Cu Piersici, și Șuncă Glazurată Cu Piersici.

Instrucțiuni

1
Așezați șunca într-o tigaie mare și coaceți conform instrucțiunilor pe ambalaj, aproximativ 18 minute pe kilogram.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Combinați ingredientele rămase, într-un castron mic și amestecați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Scoateți șunca din cuptor și înscrieți pielea într-un model de diamant. Lingurați glazura, răspândindu-se pentru a acoperi complet. Întoarceți șunca la cuptor și coaceți aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Nota bucătarului: pentru a face cu adevărat special, luați inele mici de ananas, scurgeți siropul și așezați inele de ananas deasupra șuncii glazurate. Asigurați ananasul la șuncă cu bețișoare de cocktail din lemn. Apoi luați borcan mic de cireșe de cocktail și așezați 1 cireș în centrul fiecărui inel de ananas și continuați să ungeți cu glazura în timpul procesului de gătit. Acest lucru face o șuncă bună în căutarea pentru o masă bufet de vară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe MaraschinoCireșe Maraschino
Inele De AnanasInele De Ananas
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane De CocktailBatoane De Cocktail
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista